Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x19varec/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x19varec/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x19varec/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Despre noi - CEPSI - Centrul de Psihologie Creativa

Despre noi

Descopera filosofia CEPSI

Centrul de Psihologie Creativa (CEPSI) este un proiect in care am imbinat psihologia cu creativitatea si pasiunea pentru lucrul cu oamenii. Concret, organizam ateliere creative, gandim programe specifice pentru persoane interesate de dezvoltare personala sau companii si gasim solutii pentru cei care au nevoie de ele in sedinte de psihoterapie.

Nucleul a ceea ce facem este reprezentat de serviciile terapeutice, insa in egala masura, ne concentram eforturile asupra lucrului cu copiii in ateliere si activitati creative, dar si asupra programelor de consiliere sau a programelor pentru companii.

In tot ceea ce facem, integram cele mai recente si relevante studii din domeniu. Asadar, fie ca vorbim de programele de consiliere in cariera, fie ca vorbim de cele pentru companii, toate au in spate o metodologie solida.

Te invitam sa descoperi mai multe despre cine suntem si ce facem din filmuletul alaturat:

Video CEPSI

Afla mai multe despre noi!

Florina Haritonov

Florina Haritonov

Probabil ca timpul e cea mai importanta „investitie” pe care o facem pentru noi insine si pentru ceilalti. Asa ca ma bucura faptul ca prin ceea ce facem ii sprijinim pe oamenii cu care lucram sa isi valorizeze timpul si pe ei insisi. Folosim intotdeauna cele mai noi studii si statistici din domeniu ca sa putem veni in intampinarea clientilor nostri cu solutii concrete si argumentele aferente.

Specializari:
  • Psiholog cu drept de libera practica, psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala
  • Psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania
  • Formare complementara in terapia sistemica familie-cuplu-copil
Roxana Ciurtin

Roxana Ciurtin

Cred foarte mult in puterea gandului pozitiv care schimba vieti. In egala masura, mai cred si ca fiecare dintre noi putem sa ajungem acolo unde ne dorim lucrand cu noi insine si acceptand ca toate marile schimbari necesita timp. Am ales sa fiu terapeut din pasiunea pentru psihologie, dar si din apententa pentru procese structurate, masurabile.

Specializari:
  • Psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania
  • Formare complementara in terapia sistemica familie-cuplu-copil
  • Formare complementara in psihologie educationala cu certificare internationala a competentelor
  • Consilier vocational si trainer acreditat ANC

Aparitii media

 

Feedback