Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x19varec/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x19varec/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x19varec/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Parteneri - CEPSI - Centrul de Psihologie Creativa

Parteneri

Home / Parteneri

Metal CreativMetal Creativ
Impreuna cu Metal Creativ am construit atelierele creative care implica cusutul in tabla – ei sunt partenerii de incredere care gandesc tot felul de instrumente sau decoratiuni deosebite folosind un material mai rar intalnit in aria noastra de activitate: metalul. Cu ajutorul lor, ii provocam pe cei care iau parte la activitatile noastre sa isi foloseasca propriile resurse de creativitate si tinem vii frumoasele traditii romanesti pentru generatiile viitoare.
www.metal-creativ.ro

Gradinita Montessori
Alaturi de partenerii nostri de la gradinita Montessori, organizam ateliere creative Personalitatea in culori si forme pentru prescolari. Fiecare activitate alaturi de micutii creativi ne umple de energie si bucurie!

www.casamontessori.ro

Viata Verde Viu
In cadrul taberelor de detoxifiere Viata Verde Viu ne ocupam de grupurile de suport emotional. In cadrul lor, ii ghidam pe participanti spre vindecare, acceptare si asumare, pentru ca acestia sa isi poata continua drumul fara povara experientelor dureroase din trecut.
viataverdeviu.ro

American International School of Bucharest American International School of Bucharest
La American School of Bucharest am sustinut ateliere creative Personalitatea in culori si forme pentru clasele gimnaziale, dar si pentru liceu. Aici am avut parte de sesiuni foarte intense in care creativitatea si curiozitatea au dat tonul activitatilor.
www.aisb.ro

Societatea Romana pentru AlzheimerSocietatea Romana pentru Alzheimer

Alaturi de Societatea Romana de Sprijin a Varstnicilor si Suferinzilor cu Afectiuni tip Alzheimer desfasuram ateliere ocupationale pentru cei diagnosticati cu aceasta afectiune. In cadrul lor, participantii sunt incurajati sa isi foloseasca abilitatile motrice si creative intr-un mod placut, adaptat nevoilor lor.
www.alz.ro