Politica de confidentialitate

Home / Politica de confidentialitate

Utilizarea site-ului www.cepsi.ro implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Informatiile personale furnizate sunt corecte si complete si, prin furnizarea acestora, devii responsabil pentru toate actiunile ce decurg din folosirea acestora. Accesarea site-ului www.cepsi.ro implica acceptul clientului ca datele furnizate sa fie pastrate si prelucrate de organizatia noastra in vederea crearii unei baze de date pentru realizarea de raporte statistice, informarea despre campaniile www.cepsi.ro sau orice alte activitati de comunicare. CEPSI se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate de catre terti, singura exceptie constituind-o solicitari din partea autoritatilor in scopul verificarii tranzactiilor comerciale, atata timp cat acestea vor fi solicitate conform cu legile in vigoare. CEPSI certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a solicita CEPSI sa iti confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a solicita CEPSI sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a solicita CEPSI sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor tale personale;
  • dreptul de a solicita CEPSI sa inceteze expedierea de mesaje promotionale;

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de CEPSI, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@cepsi.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor noastre partajam anumite date despre comportamentul vizitatorilor site-ului nostru cu urmatoarele servicii externe: Google Analytics, MailChimp.
Schimbul de informatii cu acesti furnizori de servicii nu presupune furnizarea din partea noastra a datelor cu caracter personal (nu sunt informatii care dezvaluie identitatea vizitatorilor). Aceste informatii sunt utilizate exclusiv pentru a va putea oferi o experienta mai placuta si continut cat mai relevant pentru dumneavoastra la navigarea pe site-ul www.cepsi.ro.

CEPSI.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe aici